admin 16/10/2022

Bivši rijaliti učesnik Parova Dario Šogorović javno je rekao da je navodno plato 10 hiljada eura Radi Manojlović kako bi sa njim imala intimne odnose, kao i da je sa njom radio ono što mnoge ne bi nikada dozvolile. Šogorović se nije tu zaustavio, on je objavio i sliku na ge djevojke, za koju tvrdi da je to Rada Manojlović, ali joj je sakrio lice, te se ne može jasno vidjeti o kome se tačno radi. Pogledajte njegovu objavu na Instagramu:

Rada je odlučila da ovaj slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi trenutno.

‘Ona uopšte nije skandalozna ličnost, šokirala je se kada je njen fan zloupotrijebio njihove slike i optužio je da je naplaćivala sek sualne usluge. Rada je jako vezana za porodicu, tako je se trudila da ih nikada ne obruka. Teško joj je palo zbog toga, to što se njeno ime dovodi u vezu sa prosti tucijom’.

‘Slučaj će prijaviti policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa, a njega će prijaviti za sajber nasi lje, za klevetu i duševnu bol. Šogorović želi samo trenutak slave preko njenog imena, ali mu ona ovo neće oprostiti. Godinama on želi postati popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da otpuži Radu da se bavila najst arijim zanatom’- rekao je izvor blizak pjevačici.