admin 06/11/2020

Mnogi ljudi zaista uživaju u alkoholu. Međutim, mnogo njih se ne zna kontrolisati u alkoholiziranom stanju kao što je slučaj sa ovim mladićem. Naime,  njega je žena po imenu Juliet Jarvis mislila nakon izlaska pronašla kako pijan spava u njenoj svlačionici. Misleći da je njen sin, koji je ležao na podu donijela mu je jastuk kako bi normalno legao. Međutim, kako nije vidjela njegovo auto ispred kuće, bilo joj je čudno zašto ga nema. Kada je došlo jutro sve nedoumice brzo je otkrila.

OVO JE ZASTRAŠUJUĆE! Majka ušuškala sina koji se pijan vratio iz izlaska, ali  je tek ujutro saznala pravu istinu o njemu!- HOROR – Nezavisni Portal

Naime, kada je ponovo ušla u svlačionicu gdje je mladič spavao shvatila je da mladič uopšte nije njen sin. Nepoznati mladić je u alkoholiziranom stanju  preko ograde ušao u Juliono dvorište a potom i u kuću, gdje je i zaspao. Kada je Juliet vidjela da to nije njen sin, probudila je mladića da joj objasnio kako je ušao i ko je zapravo on. Saznali su da se radi o mladiću koji živi blizu njihove kuće a koji je pod dejstvom alkohola mislio da se našao u svojoj kući.