OVO JE ŽENA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, ČEKALA GA JE 8 GODINA, A SAD SE RAZVODE? Pogledajte šta je napisala, neće mu biti dobro!( FOTO) – Extra vijesti24h
admin 08/09/2020

Nakon odsluženja osmogodišnje zatvorske kazne, te izlaska iz zatvora Kristijana Golubovića te ulaska u rijaliti, mediji nerijetko postavljaju pitanje da li će uspjeti održati svoj brak.

FOTO) Ovo je žena Kristijana Golubovića: Čekala ga je 8 godina, a sada se razvode! Pogledajte šta je napisala, neće mu biti dobro! | Ekskluziva.ba

Naime, Golubović je u braku sa suprugom Ivanom Veljković, sa kojom ima kćerku Veru. Ivana već osam godina, sama podiže i brine o kćerki.

Supruga Kristijana Golubovića 13 godina čekala na odnos sa njim! Bila je nevina sa 28 godina - alo.rs

Nakon mnogobrojnih spekulacija i vijesti o prevari, Ivana se odlučila oglasiti te napisala na svom fejsbuk profilu da voli svog muža i da joj je prvi i zadnji, te da poslije njeg niko više neće postojati u njenom životu. Navela je da i ukoliko je on vara ili prevari, ili se pak zaljubi, to neće biti razlog da ne viđa nju i kćerku, te ukoliko i budu razdvojeni da će uvijek moći da viđa njih dvije, i da će one biti tu za njeg zauvijek.

Supruga Kristijana Golubovića 13 godina čekala na odnos sa njim! Bila je nevina sa 28 godina - alo.rs