admin 18/04/2021

Nataša Pavlović je poznata srpska voditeljica, poznatija kao ‘Praktična žena’.

ČESTO POMIŠLJAM DA NAPUSTIM POSAO" Voditeljka Nataša Pavlović otvorila  dušu, priznala šta na TV-u više NIKAD neće raditi

Ona je jednom prilikom pričala o savršenom braku, te dodala da je za to potrebno da obje strane dobro prožive kako bi njihov brak dobro funkcionisao, i kako ne bi u pedesetim poludjeli.

E, ona je stvarno praktična žena: Evo šta Nataša Pavlović radi nakon  emisije!

Ona se prisjetila kakva je bila kada je počela ozbiljnu vezu sa svojim suprugom. Nataša je navela da je sve dobro ispitala, te otkrila da je prije nje imao ‘milion’ drugih žena, da je putovao i provodio se, i sve ono što mlad čovjek treba da radi. Rekla je da je na to sve pomislila samo ‘super’, jer je znala da će je nakon toliko žena bolje cijeniti i znati šta tačno želi, a šta ne.

IMAO "MILION" ŽENA I BURNU PROŠLOST: Evo ko je muž PRAKTIČNE ŽENE!  Iznenadit ćete se kad vidite supruga NATAŠE PAVLOVIĆ | Novi.ba

Nataša tvrdi da je sa svojim suprugom uvijek otvoreno pričala, da mu je odmah na početku ispričala cijeli svoj historijat koji nije baš buran kao kod njeg, ali da je na osnovu svog i iskustva od prijateljica znala tačno šta želi.

Na kraju dodaje da si tek sa 30 zreo čovjek, a da prije toga nisi sigurno, te da ne tvrdi da ne možeš naći partnera za cijeli život i ranije ali da je to čista sreća.