admin 17/03/2021

U posljednjih 20 godina rijaliti programi se svakodnevno emituju na različitim televizijskim kanalima, i jako su popularni. Sadržaj rijaliti programa nije prikladan za mlađe osobe, te je javnost godinama apelirala da emitovanje istih bude u noćnim sadržajima, a ne u toku dana.

Jedan od najpopularnijih rijalitija je ‘Zadruga’, kroz koju je prošlo mnogo kandidata, koji su postali jako popularni poslije učešća u pomenutom rijalitiju. Kroz ovaj rijaliti mnoge starlete su se proslavile, te sada uživaju u svojoj popularnosti.

ŠOK! ONA JE BILA DEVOJKA ZMAJA OD ŠIPOVA! Niko nije znao za njihovu aferu,  a mnogo

Također, Zmaj od Šipova je jedan od onih koji su se proslavili učešćem u rijalitiju. On je porijeklom iz jednog sela u Bosni i Hercegovini, gdje se bavi stokom, a u rijalitiju je bio jako zanimljiva ličnost.

Sada je objavljena njegova fotografija sa starletom Atinom Ferari, a on je ispod dodao da se promijenio iz korijena, rasprodao stoku i da će se uskoro ženiti. Naravno, da je sve zaprepastio sa ovom informacijom.

ŠČEPAO JE I NE PUŠTA! Zmaj od Šipova UHVAĆEN u društu ATRAKTIVNE, bivše  UČESNICE "Parova"! | Najnovije vesti - Srbija danas