admin 24/04/2021

Dragan Marinković Maca je bosanskohercegovački glumac koji se pojavio prije odprilike 15 godina. Njegova karijera je počela od pozorišta, zatim je nastavio kao voditelj, a potom i učesnik više srpskih rijaliti programa. Nakon toga je njegova karijera krenula uzlaznom putanjom, i sve je više imao ponuda za profesionalne ugovore.

Dragan Marinković Maca prešao u preduzetnike | Toxic TV

Maca iza sebe ima dva braka, a nedavno je sklopio brak sa frizerkom koja je prije par mjeseci izgubila blizance.

On se nedavno oglasio po pitanju Aleksića i Lečića, koji su optuženi za silovanja i seksualna zlostavljanja svojih učenica odnosno kolegica. Maca je izjavio da se Aleksić zna da je seksualni predator, dok je za Lečića koji se busa od prsa da je prošao poligraf izjavio: ”Je bo te poligraf jarane, njega jesi prošao, ali kako ćeš proći kod boga, to ćemo tek da vidimo..”

ISPISAO SAM DECU IZ MIKINE ŠKOLE! Branislav Lečić javno otkrio zašto ih je  odveo od Aleksića | Zvezde i tračevi

Sa ovim informacijama je zadobio dodatno povjerenje obožavaoca, dok je napravio totalnu kontradiktornost kad je za Balaševića izjavio kako svi tvrde da je njegov prvi koncert u Sarajevu bio humano djelo, dok je po njegovom, on za dva koncerta u Zetri uzeo više para nego ikada. Na kraju je dodao da mu više niko ne govori kako je to bilo Balaševićevo humano djelo…..

SRBIJA OPLAKUJE SVOG PANONSKOG MORNARA: Sve o smrti legendarnog Đorđa  Balaševića (FOTO) | Mondo Portal