admin 22/05/2021

Društvenim mrežama kruži video trenutka kada je  student mislio da se sastaje sa 14-godišnjom djevojčicom sa kojom je dogovarao seksualne odnose, a umjesto nje su se pojavili lovci na pedofile.

Jutarnji list - Planirao spoj s 14-godišnjakinjom, dočekali ga lovci na  pedofile: 'Molim vas, radit ću za vas...'

Ovaj 27-godišnjak se upustio u razgovor na whatsapp misleći da piše sa 14-godišnjakinjom, a zapravo je pisao sa lovcima na pedofile koji su se pretvarali da su maloljetna djevojčica.

Minesh Patel je ubrzo uhapšen, a jučer se održalo suđenje, na kojem je dobio 28 mjeseci zatvorske kazne, 10 godina će biti podvrgnut posebnom zakonu o sprječavanju seksualnih prijestupa, i bit će upisan na listu seksualnih prijestupnika do kraja života.

Pedofil došao na sastanak sa 14-godišnjom djevojčicom, pa požalio što se  rodio – Krtice.net

Naime, nakon što su lovci na pedofile napravili profil na društvenoj mreži ‘Meet 4 U’, Patel sa korisničkim imenom ‘rahulpatel26’ se javio djevojčici 4.februara 2020. godine. Isti dan u 7:03 poslao joj je poruku na Whatsapp, a odmah zatim tražio fotografije. Nakon toga joj je pisao o ljubljenju, a dvije minute nakon toga i o seksu. Naveo joj je da je bio u njenom gradu i poslao općeniti pokazatelj lokacije.

9. februara 2020. godine je pitao da se upoznaju, te upitao da li voli seks nakon čega je ubjeđivao rekavši da je to dobro za zdravlje. Ispitivao je za odjeću i donje rublje, ali bio i uporan u traženju njenih fotografija. On je čak tražio od djevojčice i novac za autobusku kartu, ali mu je napisano da nema jer i ona dobija od roditelja.

Pedofil, prins în flagrant în timp ce voia să se întâlnească cu o minoră:  „Lasă-mă să plec și voi lucra gratis pentru tine” - Stirileprotv.ro

Njih dvoje su se dogovorili da se nađu na stanici metroa 19. februara u Gateshead.

Umjesto djevojčice su se pojavili lovci na pedofile, a Patel je u početku negirao da se došao naći sa maloljetnom djevojčicom, te je na kraju priznao. Nakon toga se pravdao da ima dobru prošlost i da je on samo student iz Indije u Londonu. Lovci na pedofile su mu odgovorili da može zaboraviti na svoje studije kriminalistike jer će mu biti zabranjeno daljnje studiranje, nakon čega je počeo da plače i moli da to ne urade.

Pogledajte kako je protekao njihov susret.