admin 02/02/2021

Voditeljka Sanja Marinković već godinama vodi emisiju ”Magazin In” sa kojom je postala popularna. Ona u svoju emisiju dovodi poznate ličnosti sa kojima  razgovara o njihovom privatnom životu, što gledatelji vole da gledaju. Sanja se nerijetko šali, te voli primiti šalu i na svoj račun.

Suzana Mančić i Vesna Đogani imaju JASNU PORUKU ZA SVE ŽENE: "TADA SI I U  OČIMA SVOG MUŠKARCA VEĆA!" | ZadrugaVesti.com

Ovaj put je Sanja ugostila Veru Matović, Vanju Bulić i Suzanu Mančić, sa kojima je razgovarala o intimnim stvarima, porodičnim i bračnim odnosima. Sanja je navela da se nedavno razvela od muža Aleksandra Uhrina, te upitala svoje goste kakvu muškarac želi ženu kada dođe sa posla, nakon čega je Vera odgovorila da je to ona  žena koja ne pita ništa o tome gdje je bio i šta je radio.

SLOBODNA SAM ŽENA! Sanja Marinković dotakla se RAZVODA u svojoj emisiji, a  od gostiju dobila neočekivane REAKCIJE!

Ona je ponovila da je sada slobodna žena na što joj je Vera rekla ”bravo”, a onda je ona upitala jel to dobro. Vera je rekla da ako se ona osjeća sretno, da onda stvarno jest.

Vanja Bulić je prokomentarisao kako Sanja promoviše brak, a razvela se, na što mu je ona odgovorila da i dalje vjeruje u brak.

SLOBODNA SAM ŽENA! Sanja Marinković dotakla se RAZVODA u svojoj emisiji, a  od gostiju dobila neočekivane REAKCIJE!

U jednom momentu Sanja je upitala Veru koja je tajna uspješnog braka, a Vera joj je odgovorila da nema potrebe da joj govori kada je razvedena. Nakon toga Sanja je zanijemila, i nije znala šta da kaže na to.

 

 


wso.php