admin 18/01/2021

Posljednjih par dana region potresa vijest o pedofilskom sadržaju čiji je glavni akter Miroslav Mika Aleksić, poznati glumac i ugledni beogradski učitelj glume.
Ovu aferu počela je glumica Milena Radulović koja trenutno karijeru gradi u Rusiji, a svojom objavom na instagramu pokrenula je cijelu javnost. Ona je postavila fotografiju naslovne stranice Blica, te napisala da je zajedno sa još par hrabrih djevojaka riješila da stane na put mračnom krugu zlostavljanja.

Sara Zeljković sa još jednom devojkom prijavila Miku Aleksića za  zlostavljanje: "Dolazim iz policije gde sam zvanično dala izjavu" - alo.rs

Milena je prva pokrenula priču, i pozvala i druge djevojke da ga prijave, a nakon toga počele su se javljati i druge djevojke koje su čak i javno pričale svoju priču.
Podsjećamo, kroz njegovu školu je prošlo mnogo poznatih glumaca i glumica, a on je imao dobro uigrani režim koji se strogo morao poštovati.

Roditeljima djece koja su pohađala ovu školu ulaz je bio zabranjen, te nije želio da ima bilo kakav kontakt sa njima, a djevojčicama je stalno govorio da svaka žena mora da ima tajnu za koju samo ona zna, te da sve što se dešava dešava za njihovo dobro.

“Da li voliš da se krešeš?” Morala sam mu odgovoriti, jer sam mislila da je to dio audicije. Odgovorila sam sa da, a onda me je pitao, pa gdje najviše volim da se krešem? Zaćutala sam, a on je rekao, “svugde”. Rekao mi je da se okrenem, potapšao me po dupetu i rekao da je kanta, ali će ipak da posluži. Tako je sve krenulo..” Ovo je samo jedna od ispovijesti silovanih učenica.

Istina izlazi na videlo: Još dve devojke prijavile Miku Aleksića! - 24sedam

 

 


wso.php