admin 08/04/2021

Jelena Karleuša je godinama u središtu pažnje i to joj jako dobro ide. Ona često ide iz krajnosti u krajnost i ponekad nema mjere te pretjera. Dokaz je i posljednji slučaj iz šoua Zvezde Granda kada je istjerala kandidatkinju.

Ona je uradila veliki intervju za jedan srbijanski portal, a pričala je o odnosima u svom braku, sebi, kao i svom izgledu.

Karleuša objavila sliku Vranješevog PENISA! Ove slike i poruke je slao  Jeleni! (18+) - alo.rs

Jelena kaže da njen suprug Duško Tošić je neće nikada ostaviti, jer jednostavno nema srca da ostavi najljepšu ženu u galaksiji. Za sebe tvrdi da je ona pjevačica sa najvećim stepenom inteligencije na našoj estradi.

KARLEUŠA PONOVO RASPALILA: Evo vam poruke nevine Vanje - takmičarka  repostovala poruku da se Jelena "razbije bokserom"?! | Zvezde i tračevi

Što se tiče svog izgleda ona navodi da je za to zahvalna njena ishrana, odnosno način ishrane. Navela je da se jako zdravo hrani, čips, brzu i masnu hranu uopšte ne jede, i da meso ne jede od svoje 13 godine. Također, kolač nije jela dugo godina, kako tvrdi. Na kraju je rekla da se može zahvaliti i svojoj genetici.

Koliko je ovo istina, ostavljamo vam na razmišljanje.

Picture of Jelena Karleusa