admin 15/04/2021

Pjevačica Dragana Todorović poznatija kao Jana, je odlučila podijeliti par infomacija u znak sjećanja na njenog kolegu i velikog prijatelja, legendarnog Šabana Šaulića.

Jana o strahoti sa privatnog slavlja: Šaban i ja smo pevali, a čovek je sat  vremena tukao ćerku - Telegraf.rs

Ona se prisjetila i ispričala trenutak kada je saznala za Šabanovu smrt. Jana je navela da se vozila automobilom, kada joj je zazvovnio mobitel i predstavio se novinar koji je htio da ona da izjavu i kaže svoju reakciju na vijest o Šabanovoj pogibiji. Rekla je da je u tom trenutku zaustavila automobil i vrisnula. Jana tvrdi da se osjećala kao da je izgubila bližeg člana porodice, i da je to bio jako težak period za nju.

ŠABAN I JA SMO PEVALI, A ČOVEK JE TUKAO ĆERKU! DOŠLA JE POLICIJA: Jana  svedočila UŽASU, pa priznala koji NADIMAK je trebalo da IMA

Jana i Šaban su imali zajedničke turneje po inostranstvu, iz razloga što su oboje jako traženi i popularni pjevači.

Prisjetila se i najgoreg odnosno najtužnijeg nastupa kojeg su imali zajedno. Gazda slavlja se toliko napio, da je tražio da njih dvoje stoje pored njegovog  stola i da pjevaju jednu te istu pjesmu ‘Milicu Stojan voleo’. Dok je Šaban pjevao to, on je pred njihovim očima počeo da tuče svoju kćerku koja je imala oko osamnaest godina. Na kraju je neko od prisutnih pozvao policiju, a suza djevojke je stigla čak do Šabana, koji je poslije rekao Jani da mu je toliko bilo teško, i da je cijelo vrijeme imao pred očima da je to suza Ilde ili Sanele.

VIDEO) ODLAZIŠ, ODLAZIŠ, RUŠIŠ MI SVE! Ovo je poslednja pesma koju je Šaban  Šaulić otpevao u nemačkom klubu neposredno pre nesreće! - Informer