PLATIO 2.500 EVRA ZA NOĆ SA RADOM MANOJLOVIĆ I JOŠ 1.000 € ZA RUŽE! Bisnimen u velikoj s*ks prevari! – Extra vijesti24h
admin 01/09/2020

Sin uglednog banjalučkog biznismena platio je 3500 eura za noć sa pjevačicom Radom Manojlović.

Makroi kriminalne grupe uhapšeni su u januaru, a njihovi klijenti su bili iz raznih branši počevši od političara, pjevača, biznismena, sportista i ostalih poznatih ličnosti u Srbiji i okolini.

Rada Manojlovic spoke about nasal surgery!

Mladić koji im je bio čest klijent, sin je uglednog biznismena iz Banja Luke, koji je kum poznatog političara. On je većinom vikendom dolazio u Beograd, te je njima plaćao usluge za druženje sa djevojkama. Često je znao tražiti da mu namjeste popularnu pjevačicu, a novac nikada nije bio problem što se tiče njega. Oni su to skontali, te su smislili plan.

Sudeći po njegovim prethodnim izborima, ponudili su mu noć sa pjevačicom Radom Manojlović, što je on odmah prihvatio. Rekli su mu da je njena cijena 2500 eura, te da mora srediti nešto bolje jer ona nije za hotel. Mladić je iznajmio luksuzni stan, te platio još 1000 eura jer je poručio preko 600 ruža. Ono što je zanimljivo je to da je on izgleda stvarni obožavatelj pjevačice jer se potrudio da priredi romantičnu veče.

rada manojlovic - Google zoeken | Bikinis, Swimwear, Girl

Novac za Manojlovićku je dao dan prije na ruke, te pažljivo očekivao kada će se ona pojaviti. Poslije dva sata čekanja, pojavila se djevojka koja se predstavila kao pjevačica Rada, koja naravno nije imala veze sa pjevačicom. Mladiću je odmah bilo jasno šta se desilo, te je rekao djevojci da ode, a on je ostao u sobi sam dugo.

Kako prenosi Kurir Rada Manojlović nije htjela dati komentar na datu situaciju.