admin 29/05/2021

Novinarka Srpskog Telegrafa Zorica Radulović podnijela je tužbu protiv fudbalera Duška Tošića, zbog navodnih prijetnji. Zbog pretrpljenog straha, ona je protiv fudbalera podnijela tužbi Policijskoj upravi Stari Grad i upravi kriminalističke policije.

Republika / TEŽAK SKANDAL DUŠKA TOŠIĆA! Fudbaler brutalno preti novinarki  Srpskog telegrafa: Nemoj da ti je*em mater, creva će ti se vući po Beogradu!

Prema njenoj izjavi u prijavi koju je podnijela, ona se nalazila u VIP 2 loži iznad zapadne tribine, a deset minuta prije početka utakmice otišla je u prostoriju ispred galerije VIP tribine kako bi uzela vodu. Pri tome je naišao Tošić, koji joj je prišao i upitao je uličarskim jezikom da li hoće da joj lupi šamar. Ona mu je odgovorila da ne želi da razgovara sa njim, te krenula prema tribini, nakon čega joj je on popriječio put.

Sve vesti autora Zorica S. RADULOVIĆ / Republika

Ona je navela u službenoj zabilješci da joj je popriječio put vratima, i dodao ”nemoj da ti sada je*em mater”, a zatim rekao da može sada da sredi tri ekipe koje će je sačekati kada izađe, i da će joj se crijeva vući po Beogradu, jer se sada on može pozabaviti sa njom.

Ona mu je potom rekla da će pozvati obezbjeđenje i da je ostavi na miru.

Kako navodi Radulović, mogući razlog za ovakvo nedžentlmensko ponašanje je to što je ona među prvima pisala o aferi njegove supruge Jelene Karleuše sa Ognjenom Vranješom.

Republika / OGNJEN VRANJEŠ ZA SRPSKI TELEGRAF: DUŠKO TOŠIĆ NOSI SUKNJU,  Karleuša i on su zamenili uloge