admin 27/01/2021

Protiv Miroslava Mike Aleksića, uglednog učitelja glume, do sada je podnijeto 8 prijava za silovanje i 7 prijava za nedozvoljene polne radnje.

Sudija o tome koliko će biti teško dokazati da je Mika Aleksić silovatelj -  Noizz

Svakim danom se javi nova učenica koja je prošla isti pakao kao i Milena Radulović koja ga je prva prijavila.

Tokom proteklog vikenda, još jednu prijavu je podnijela dvadesetčetverogodišnja glumica, koja se u policiji pojavila sa svojim advokatom.

Ona je ispričala da je nju Aleksić silovao kada je imala samo 8 godina. Ispričala je da se to sve desilo 2005. godine, te do u detalje navela i opisala tu radnju.
Žrtva je tokom višesatnog iskaza ispričala sve od trenutka prijave u školu glume, pa sve do dana kada je učitelju Aleksiću morala reći da napušta školu i da odlazi na fakultet.

MOJA DRUGARICE, BEZ KOJE BIH BILA SAMA! Milena Radulović poslala JAKU  poruku podrške Ivi Iličić! ZAJEDNO

Prema njenim riječima, Aleksić je žrtvu vodio u svoju kancelariju, gdje joj je naređivao da legne na sto, a zatim je skidao, te lizao i dodirivao po intimnim dijelovima. Tvrdio joj je da je to sve za njeno dobro, i da tako treba biti, te da na taj način sazrijeva, i da mora biti spremna na sve pa i na poniženja.

Žrtva tvrdi da se još uvijek plaši učitelja, te da je to jedini razlog zašto nije prije prijavila silovanje. Rekla je da je hrabrost stekla tek kada je vidjela da su se glumice Milena Radulović i Ila Ilinčić odlučile na to, te pokrenule tu priču, i dale vjetar u leđa ostalim žrtvama.

OVO ME JE DUBOKO DIRNULO" Milena Radulović dobila sliku i poruku koje je  ponosno pokazala svima

 


wso.php