admin 03/05/2021

Britanska kraljica Elizabeta je jedna od najmoćnijih žena svijeta. Ona je ušla u desetu deceniju života, a više od pola svog života je na vrhu ove kraljevine.

Elizabeta II. – Wikipedija

S obzirom na godine, ona je odličnog zdravstvenog stanja i izgleda, a postoje razne spekulacije da je ona mjenjale osnovne vitalne organe, kao i da je više puta mijenjala krv. Bilo kako bilo, ona je očito žena koja jako pazi na svoje zdravlje, što dokazuje i posljednjih godinu dana, od kako je nastupila pandemija korona virusa, te se ne pojavljuje ni na kakvim događajima.

Građane Engleske ali i cijelog svijeta interesuje što više privatnih informacija o njoj, odnosno njene intimne stvari, do kojih je jako teško doći, s obzirom da se u njenom krugu nalaze samo osobe od povjerenja.

Kraljica Elizabeta prekinula šutnju: 'Jako sam dirnuta' | STORYHR

Međutim, ono što se sigurno zna je to da na svako njeno putovanje sa njom ide njen lični doktor, koji nosi dozu njene krvi za svaki slučaj.

Također, na dvorcu je zabranjeno otvarati prozore, a kod muškaraca, Kraljica mrzi bradu i leptir mašne. Jedino je to svom unuku Harriju opraštala, i dopuštala.

Što se tiče ishrane, ona ne jede supu, a ni krompir, a svaki krastavac prije nego što pojede mora da odstoji sat vremena.

Zna se kada će i kome kraljica Elizabeta II. predati krunu | STORYHR