admin 25/05/2021

Veljko Ražnatović je prije par dana imao svoj 10-i profesionalni meč, u kojem je odnio pobjedu. U prvim redovima publike su ga bodrile njegove najvažnije žene, i to majka Svetlana Ceca Ražnatović, sestra Anastasija Ražnatović i supruga Bogdana.

Na mnogobrojna pitanja medija, o svojoj spremnosti i napredku u borbi je izjavio da se može zahvaliti tome što se preselio u Titel, i u potpunosti predao treninzima. Rekao je da je pobjegao od gradske buke i gužve, te da u prirodi mnogo više uživa, ali i trenira.

Sport1 - Lažni šampion Veljko Ražnatović se obrukao: Otputovao u Moskvu, pa  otkazao meč!

EMOTIVNE SCENE U BEOGRADU Nakon pesničenja i nokauta Veljko Ražnatović  "odleteo" do supruge i počeo da je ljubi

Dodao je da je sazrio kao borac, ali i kao čovjek, i da ga je rođenje sina mnogo promijenilo. Iznenadio je sve kada je rekao da pomaže Bogdani u kućanskim poslovima, te da mu nije problem promijeniti pelenu sinu.

Međutim, dodao je i da je mnogo razmišljao prije nego su otkrili spol djeteta, i da se ne bi znao ponašati da je prvo dijete bila kćerka. Rekao je da bi jednostavno bio ljubomoran, i da je u potpunosti razumio glumca Nikolu Koju koji je u seriji ”Mi nismo anđeli” bio i više nego ljubomoran otac. Na kraju je zaključio da smatra da se ne bi znao postaviti prema kćerci, te da bi bio grub otac.

U krilu sin, u ruci puška, a Bogdana ljušti krastavac: Slika o kojoj 16  sati ne prestaje da se priča - Telegraf.rs