admin 11/01/2021

Snežana Đurišić je jedna od najpoznatijih pjevačica našeg regiona, a muzikom se počela baviti kao mala. Ona je sa svojih 11 godina nastupila na festivalu ‘Beogradsko proljeće’, i tada je pjevala pop muziku.
Karijeru je i počela sa zabavnom pop muzikom, ali na prijedlog muzičkih stručnjaka čije mišljenje je cijenila, prebacila se na narodnu muziku.

O svom privatnom životu, Snežana je prvi put progovorila kada su počele optužbe na račun nje vezano za sina i njihove svađe.
Međutim, nedavno je otkrila da je prošla kroz jako težak i stresan period u životu, iako je imala sretno djetinjstvo. Snežana je uvijek imala podršku roditelja, čak i kada se kao mala počela baviti muzikom, jer njenim roditeljima su bile najbitnije ocjene, pa onda sve ostalo, a budući da je imala dobre ocjene bilo joj je dozvoljeno i bavljenje muzikom.

TITO JOJ JE POMOGAO, UDALA SE SA 18 GODINA: Snežana Đurišić se prisetila  detalja o kojima ranije nije pričala

Jedino u čemu je roditelji nisu podržali je njena udaja, jer se udala relativno mlada. Iako su mislili da njen brak neće biti uspješan, dokazala im je sa 36 godina zajedničkog braka da nisu bili upravu.

Nažalost, njen muž je iznenada preminuo, a za Snežanu je to bio jako stresan i težak period. Nakon određenog vremena priznala je da tada pala u tešku depresiju, jer jednostavno nije znala kako će dalje. Njegova smrt je za nju predstavljala oskrnavljenje života, i jednu veliku prazninu, te je to bio najteži period njenog života.

TITO JOJ JE POMOGAO, UDALA SE SA 18 GODINA: Snežana Đurišić se prisetila  detalja o kojima ranije nije pričala

Na sreću, uspjela se podignuti iz pepela, i nastaviti dalje život, a kako kaže najbitnije je da ima zdravlja i sreće, i sve će biti dobro.


wso.php