admin 15/02/2021

Iako se o tome i ne priča previše, odnosi u šoubizu su veoma zapetljani, i veoma česta je pojava da poznati ne pričaju između sebe godinama. Za konflikte nekih poznatih ličnosti smo čuli, pa i sami svjedoci medijskih prepucavanja, dok postoje drugi koji o tome ne pričaju, ali u jako su lošim odnosima.

Image result for popovic zvezde granda

Opće poznato je da Željko Mitrović i Grand produkcija, odnosno Lepa Brena i Saša Popović, nisu u dobrim odnosima. Svi su primjetili period kada je emitovanje Zvezdi Granda, koje je do tada predstavljalo skoro pa glavu programsku šemu, prekinuto na Pinku, a tada su se počele emitovati na drugim televizijskim kanalima. Od tada su njihovi odnosi isprekidani, a da je teško biti između dvije strane potvrđuje voditeljka Lea Kiš.

Image result for lea kiš voditeljka

Lea Kiš je jednom navela da se ne voli prisjećati ružnog perioda sa Zvezdama Granda, kada je bila voditelj jedne emisije na TV Pink. Njoj je tada predstavljalo veliki problem to što pobjednici i najpopularnije zvijezde nisu mogle doći kod nje u emisiju, kao i u bilo koju drugu emisiju na Pinku, iz razloga što im je to Popović zabranjivao. Za nju je to bilo jako teško, jer je morala zadržati dobru gledanost i bez ovih zvijezda.

Poslije je ona prešla na Grand, ali navodi kako je ostala u dobrim odnosima sa Željkom Mitrovićem.

 

Image result for popović saša ž


wso.php