admin 20/04/2021

U današnje vrijeme na internet portalima svako može postavljati šta želi i pisati o čemu želi, a dok nadležni reaguju već može doći do nesagledive štete.

Prošle godine smo imali priliku na fejsbuku gledati i samoubilačke napade koje su pojedinci prenosili uživo, kao i mnoge druge strašne slučajeve.

Na Balkanu ovakve stvari posebno dolaze do izražaja, jer ne postoje adekvatne kazne i sankcije za nanošenje štete ove vrste. Zbog toga, svako snađe svrsishodno da piše o svemu, te shodno tome mnoštvo gluposti se nađu na internetu.

U Srbiji su u posljednje vrijeme popularni takozvani podcasti, gdje gostuju javne ličnosti poput profesora, doktora, glumaca i drugih. Oni razgovaraju o raznim temama, koje su popularne i vezane za društvo uopšteno.

Dr Jovan Marić priključen na respirator: Poznatom psihijatru se pogoršalo  zdravstveno stanje - Telegraf.rs

Tako je nedavno na Prvoj TV gostovao psiholog Jovan Marić, a tema gostovanja je bila žena u modernom društvu.

Marić je odmah iznijeo svoj stav da mu se ne sviđa to što žene sada mnogo vremena provode napolju, sa društvom, i što se ne brinu o porodici, kuhinji, i muškarcu odnosno partneru sa kojim malo komuniciraju. On smatra da je muškarac uopšteno izgubio svoje mjesto u porodici iz razloga što je previše popustljiv sa ženama. Njegovo mišljenje je da kada žena napuni 50 godina, treba biti zamijenjena novom, dok muškarac ne treba, jer je on tada u najboljim godinama, kao i uvijek.

ZABRINUTIM LJUDIMA NIJE DO S*KSA! Doktor Jovan Marić otkrio koliko dugo  TRAJE STRAST, ali