admin 10/06/2020

Kako prenose mediji, popualrna starleta Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon tokom noći uhapšena je  još sa tri djevojke iz Beograda kada je na čamcu pokušala da pređe granicu.

Naime, ona je u čamcu zajedno sa djevojkama ilegalno pokušala da pređe granicu preko rijeke Drine.

Procurio snimak Tijane Ajfon sa dvojicom: Zajedno se valjali ...

Inače, Tijana je osumnjičena za organizovanu prostituciju i podvođenje, a pored nje u akciji Policijske uprave Bijeljina uhapšeno je jooš 35 osoba  zbog zloupotrebe opojnih droga, oružja i prostitucije.

Prilikom pretresa pronađeno je opojna droga kokain, oružje i 10.000 eura.

Tužitelj Odjela III Tužiteljstva BiH uputi će prema Sudu BiH, prijedlog za određivanje mjere pritvora od 30 dana za ukupno 7 osumnjičenih.

Za osumnjičene je predložena mjera pritvora a oni su  Ć.Z. rođenom 1989. godine u Bijeljini, kao i  T.M. rođenom 1992. godine u Bijeljini, P.S. rođenom 1986. godine u Tuzli, ali i  K.D. rođenom 1992. godine u Sarajevu, i Š.S. rođenom 1995. godine u Bratuncu, kao i T.M. rođenoj 1992. godine u Rumi i V.Ž. rođenom 1984. godine u Bijeljini.

Procurio snimak Tijane Ajfon sa dvojicom: Zajedno se valjali ...

Ono što je interesanto jeste činjenica da je Tijana bila neko vijeme u vezi sa Banetom Čolakom. Također se pojavljiva i u spotu za pjesmu “Slatke laži”.

Navedeni sot je mnoge ostavio bez daha, a naročito scene u kojima se pojavljuje Tijana Ajfon.