admin 04/05/2021

Nesvakidašnja scena dogodila se nedavno u mjestu Svilenac, kada su policijski službenici zaprimili poziv da se u kanalu nalazi beživotno tijelo žene. Odmah po pozivu, policija je otišla na lice mjesta i tamo je zatekla ženu kako leži u kanalu  oblijepljena trakom. Na svu sreću žena je bila živa, a iako je bila bez tragova ozlijeda ipak je prevezena u bolnicu na ljekarski pregled. U razgovoru sa gospođom, ona je navela kako je oteta od strane momaka koji su izašli iz automobila, stavili joj vreću na glavu te ubrizgali supstancu. Uvidjevši da se radi o počinjenom krivičnom djelu, policija je zatražila i nalaz krvi sumnjajući na opijate.

PRONAŠLI ŽENU, REKLA DA SU JOJ UBRIZGALI NEŠTO ŠPRICOM: Policajci u ŠOKU  kad su shvatili šta se krije iza priče - Lifesytledom

Međutim, kada je stigao nalaz krvi u njemu nije bilo nikakvih tragova, dok je gospođa uporno tvrdila da je oteta te da su je uboli nepoznatom supstancom. Nakon detaljnije istrage, ustanovljeno je da je gospođa sve izmislila zbog čega će  i krivično odgovarati.