admin 04/05/2021

Jelena Karleuša prosto zna kako da uzburka javnost. Kada njena popularnost opadne, i neko drugi postane glavna tema svih medija, ona svojim riječima, ili djelom na brz način to riješi, i ponovo bude u centru pažnje.

Karleuša u svom domu napravila luksuzan doček Uskrsa, a tek kada vidite  nju! - Imperij

Sada je ponovo došla do izražaja na Vaskrs, najradosniji i najsretniji praznik pravoslavnih vjernika. Naime, ona je na svom instagram profilu postavila fotografije i videosnimke atmosfere iz njenog porodičnog doma. Dom je bio u potpunosti ukrašen, sa velikim stolom, uskršnjim drvetom, ukrasnim zečevima i mnoštom jaja.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Jaja su bila ukrašena luivitton znakom, kao i cirkonima na kojima su bili njeni inicijalima. Jaja sa cirkonima i njenim inicijalima su bila u običnoj kartonskoj kutiji, što je naišlo na veliki broj negativnih komentara. Ona se ubrzo oglasila i poručila im da je ta ambalaža namjerna da bi naglasila kontrast, te da nema potrebe da prave dramu  i pozivaju na linč, bogobojažljivi vjernici…….

JA TO NAMERNO, DOBRI MOJI BOGOBOJAŽLJIVI VERNICI! Karleuša na meti  komentara zbog "Luj Vitona" i kartonske ambalaže! | Zvezde i tračevi

Svet i Scandal | RAT na Uskrs! Jelena Karleuša NAPUŠILA VERNIKE! Namerno ih  PROVOCIRALA pa PORUČILA!