admin 23/03/2021

Pjevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša godinama se tuže, i vrijeme provode po sudu. Tako je i jučer bilo, a pojedini mediji su objavili izjave od obje pjevačice.

Prvo je Ceca iznijela svoje stavove i navela da ostaje pri svoje dvije tužbe uzrokovane time što je Karleuša nazvala glupom i ubojicom, više puta putem medija.

CECA DOBILA KARLEUŠU NA SUDU! Pevačica ekskluzivno potvrdila za MONDO -  gotovo je! | Zvezde i tračevi

Ceca je navela da nikada nije loše pričala o Karleuši, koja je proteklih 20 godina stalno komentariše. Ona tvrdi da su je pogodile Jelenine tvrdnje da je ubica, da je krvavih ruku, da je član zemunskog klana, ološ, loša majka, kao i druge izjave, koje je iznijela bez dokaza i osnova. Ona je navela da je riješila da podnese dvije tužbe jer vjeruje u institucije suda i sistema.

Također, Ceca  je navela da su je Jelenine riječi da je glupa uvrijedile, jer je ona samo iznijela svoje mišljenje i iskustva svoje porodice sa vakcinama.

EKSKLUZIVNO: CECA DOBILA KARLEUŠU NA SUDU! Detalji iz SUDNICE - Jelena će  morati da snosi TROŠKOVE | Najnovije vesti - Srbija danas

Na kraju je završila sa tim da ostaje pri tome da je potrebno neuropsihijatrijsko liječenje, jer ne vjeruje da normalna osoba može drugoj poznatoj osobi govoriti takve uvrede i neistine.