admin 05/01/2021

Mladi Bjelopoljac Isak Šabanović svojim nastupom na muzičkom takmičenju Zvezde Granda je ujedinio region.

Osim odličnog nastupa, toga što je žiri podigao na noge, i dosta komplimenata, on je čak dobio ponudu i od članice žirija Marije Šerifović da snime duet.

Žiri je imao samo riječi hvale za njegov cjelokupni nastup, od interpretacije pjesme, do scenskog nastupa, te su se svi složili da je nova zvezda rođena.

Isak Šabanović, momak koji je raspametio Balkan: Prijetio sam sebi "druže,  ako ništa ne uradiš, ići ćeš ti meni u Grand!"

25-godišnji Isak se muzikom bavi još od ranog djetinjstva, te već ima tri singla. On je otkrio da je talent za muziku naslijedio od svog oca, koji mu je ujedno bio i uzor svih ovih godina. Ispričao je da je njegov otac imao bend, koji je ‘rasturao’ 80 i 90-tih godina, te da je on nebrojeno puta poslije pratio ih na njihovim nastupima.

Nakon toga i on je osnovao svoj ‘bend’, koji je nastupao po podrumima i garažama, a publika su im bile majke i bake. Kao mali je upisao muzičku školu.

Isak Šabanović osvojio žiri Zvijezda Granda, Marija Šerifović mu ponudila  da snime duet(Video) – Haber.ba

Iako mu je otac uzor, nije bio zadovoljan sa tim da i on krene tim stopama, jer je cijelo vrijeme govorio da je to težak posao, te da obrazovanje treba da bude na prvom mjestu. Zbog toga je upisao i već ide treću godinu Fakulteta za vizuelne umjetnosti u Podgorici smjer produkcija, ali uvijek nađe vrijeme za muziku, tvrdi mladi Šabanović.

VIDEO) Sandžaklija Isak Šabanović buduća najveća balkanska zvijezda -  SandzakNews.Net - Ponovo sa vama u borbi za istinu!

Roditelji su mu sada najveća podrška.

 


wso.php