admin 25/04/2021

Srpska voditeljka Ružica Jakšić je napunila 82 godine života, a i dalje je poznata po tome što je bez dlake na jeziku. Ona je simbol ženskog stava, što je često pokazivala u svojim emisijama, iz kojih smo mogli vidjeti svašta pametno.

RUŽICA JAKŠIĆ(82) SE UDAJE ZA MLAĐEG! A EVO GDE ĆE ŽIVETI..LUKSUZ DA TI  PAMET STANE, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA! (FOTO) – Extra vijesti24h

Ona iza sebe ima tri braka, a nedavno je šokirala sve kada je rekla da i u 9 deceniji ima ljubavi, i da će se udati po 4 put. Ovaj put njen izabranik je iz Italije, i totalno je odlijepio za njom.

RUŠKA JAKŠIĆ (82) SE UDAJE ZA MLAĐEG, A EVO GDJE ĆE ŽIVJETI: Luksuz da ti  pamet stane, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA! | Novi.ba

Kako tvrdi, njih dvoje su se upoznali na jednom književnom druženju, a nakon određenog vremena je i zaručio. Njih dvoje su se trebali vjenčati prošle godine, ali je zbog korona virusa sve pomjereno.

RUŽICA JAKŠIĆ(82) SE UDAJE ZA MLAĐEG! A EVO GDE ĆE ŽIVETI..LUKSUZ DA TI  PAMET STANE, A TEK DA VIDITE KO JE MLADOŽENJA! (FOTO)

Njen zaručnik je porijeklom iz Firence, i dosta je mlađi od nje. Kako Ruška tvrdi, on je u potpunosti opčaran njenim izgledom, i odgledao je sve njene emisije.

Kao bračni poklon od njeg, Ružica će da dobije stan na Beogradu na vodi.