admin 07/07/2020

Poznata hrvatska pjevačica Severina, koja je sa svojim hitovima pokorila cijeli Balkan, se vodi kao jedna od najvećih pop zvijezda regije, ali je poznata ne samo po svojim pjesmama nego i po svome veoma turbulentnom porodičnom životu.

Severina najavila veliko iznenađenje na Instagramu, obožavatelji ...

I mada Severina i izbjegava da priča na tu temu u javnosti, ipak, ponekad jednostavno nije mogla da izbjegne takve stvari, a posebno nakon razvoda od svoga bivšeg supruga Milana Popovića, sa kojim se već duže vrijeme bori za starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Na tom planu Severina nije pošla najbolje, jer je sud donio odluku da je glavni staratelj Milan, a Severina ima pravo da sina viđa dva puta sedmično i svaki drugi vikend od subote ujutro do nedjelje navečer.

A ima pravo i na dvije sedmice tokom raspusta. Kako mediji pišu čini se da je Severina je jednostavno nestala sa lica zemlje zajedno sa sinom Aleksandrom.

Milan je navodno van sebe zbog toga, te je odlučio da Severinu tuži za otmicu, jer mu se Severina ne javlja na pozive, i njegovim advokatima, pa on smatra da mu je pjevačica otela sina, a u strahu je jer je Aleksandrov pasoš kod nje, pa bi ga mogla odvesti i van Hrvatske.