admin 19/07/2020

Kako je Šaban Šaulić poginuo u saobraćajnoj nesreći njegova porodica tuguje a pored tog gubitka su im se dešavale i druge loše stvari, kao što je prekid Mihajlovih zaruka, a poznato je i da se pokojni Šaban jakao radovao ženidbi svoga sina i da su njegovu sad već bivšu djevojku svi zavoljeli.

Svi članovi porodice, a posebno Šabanova udovica Goca, bili oduševljeni kada je Ilda saznala da je trudna i da će opet postati majka.

Ovo je otkrila baš na rođendan svog brata Mihajla i svi su bili jako sretni. Pored toga i Mihajlo je opet u sretnoj vezi i Goca je napokon malo odahnula, bar kada su njena djeca u pitanju.

Ubrzo nakon ove sretne vijesti došla je i jedna koja je Gocu prestravila,a ta je bila da je Ilda pozitivna na korona virus. Ilda je nakon što je saznala da je trudna, odlučila da povadi sve nalaze i između ostalog je uradila i test na kovid koji je pokazao da je i ona zaražena.

Ovu vijest odmah javno objavila, jer smatra da treba da obavijesti sve osobe, koje su bile sa njom u kontaktu, što je jako odgovorno.

Ilda je odmah otišla u samoizolaciju jer nije željela da zarazi muža i malu kćerkicu i za sada nema težih simptoma.

Goca je van sebe od brige, stalno je uplakana i svaki dan odlazi u crkvu i moli se Bogu za svoju kćerku i još nerođeno unuče i pali svijeće.