admin 03/01/2021

Od naše cjelokupne estrade, jako je velik broj onih koji su od ničeg stvorili nešto, odnosno koji su krenuli od same nule i iz velikog siromaštva. Jedan od takvih primjera je pokojni pjevač Džej Ramadanovski, koji je cijenio to što je postigao, ali i ono od čega je krenuo, te kao mnogo zahvalna osoba pomagao siromašnim cijeli život.

PORODILA SE SEKA ALEKSIĆ Sin je trebalo da se zove Isak, ali desio se  PREOKRET i evo koje ime je dala bebi

Pjevačica Seka Aleksić je također krenula od same nule. Ona je sa svojim roditeljima i bratom izbjegla iz Bosne i Hercegovine, tačnije Zvornika, tokom rata, i naselila se u blizini Šapca. Pošto soba gdje su bili smješteni nije imala dovoljno kreveta, ona je prvih mjesec dana spavala u školi koju je počela pohađati, a od cijele porodice je jedino majka radila. Njen otac je bio alkoholičar i sve što su imali trošio je. Imali su sreće što su se doselili u Srbiju tokom ljeta, jer ih je majka bila prisiljena kupati napolju, u plastičnom koritu, iako su bili već velika djeca.

U OVOJ RASPALOJ KUĆI ODRASLA JE SEKA ALEKSIĆ: Nije imala WC ni šporet,  spavala je na strunjači, kupala u KORITU, a onda se selom provozala u  BESNIM KOLIMA

Seka je tada počela nastupati po lokalnim kafanama i birtijama, sa svojih 14 godina.

Nakon toga Seka je počela dobro zarađivati, i godinama zaradila veliko bogatstvo, te sada svojoj djeci može priuštiti sve što oni požele.

SEKA ALEKSIĆ PODRŽALA VESNU ĐOGANI: Dijelile istu sudbinu - Express


wso.php