admin 26/01/2021

Jedan od najvećih pjevača narodne muzike Miroslav Ilić prozvan je još i ‘slavuj iz Mrčajevaca’ po rodnom mjestu. U svom rodnom mjestu Ilić je jako popularan, ali i voljen i cijenjen. Mještani ga opisuju kao jako susretljivog i skromnog komšiju.

O Kanal - Miroslav Ilić o vanbračnom sinu: Toj gospođi sam poručio da njen  sin ima jednog oca

Iako je postigao zavidnu karijeru, i ostvario mnogo uspjeha u privatnom i poslovnom životu, Ilića cijeli život prati jedna situacija. Naime, kako tvrdi njegova navodna ljubavnica Mira Antonović njih dvoje imaju sina Devina, kojeg on nikada nije htio priznati, i zbog kojeg su prošli duga suđenja.

Ljubavnica Miroslava Ilića priznala sve: Stavio je sinu lančić oko vrata i  rekao "Neka te Bog čuva". Nikad ga više nije video! - alo.rs

Kako navodi Antonovićka, ona samo od suda traži da donese presudu u korist toga da se DNK test mora odraditi, ali sud radi njemu u korist.

Republika / Bivša ljubavnica Miroslava Ilica danas slavi rođendan, a ovako  ju je iznenadio sin Devin!

Iako mnogi smatraju da ona to radi kako bi uzela veliki dio bogatstva, Mira to negira, i tvrdi kako je njoj isključivo stalo da dokaže da je on otac njenog sina iz razloga što on ne želi njeg da prizna, a i da konačno njen sin ima oca.

Oglasila se ljubavnica Miroslava Ilića i priznala: Tačno je, bila sam sa  Kićom Slabincem, a ovo su detalji naše veze! (FOTO/VIDEO) - alo.rs

Ona je jednom prilikom priznala da dobija svakakve poruke, počevši od onih prijetećih do onih gdje joj predlažu da uradi DNK kada on umre, i da mu tada oduzme svu imovinu.


wso.php