Saša Popović napustio poziciju, EVO ko je novi direktor “Granda”: KAD vidite ko je, ostat ćete bez teksta, NI U LUDILU ne bi mogli zamisliti OVU muzičku zvijezdu (FOTO) – Extra vijesti24h
admin 07/09/2020

Jedan od glavnih ljudi Grand produkcije je Saša Popović. On je zajedno sa Lepom Brenom i pokrenuo to sve, te na jednom mjestu skupio velik broj pjevača.

Kako bi održali sve što su postigli, i idalje imali pjevače uz sebe pokrenuli su šou Zvezde Granda. Na taj način, ne samo da su bili od koristi novim pjevačima, nego i sebi, jer su odmah najbolje mlade nade ostavljali za sebe.

Saša Popović demantuje da je kupio plac za izgradnju hotela na Avali! - Grand TV - Grand Online

DEVEDESETIH JE IZGUBIO SVE: Saša Popović je danas broj 1 na estradi, ali jedna pogrešna procjena ga je koštala svega! | Novi.ba

Saša Popović koje je uložio osim novca svoj trud, rad, godine i potpunu predanost, sada je odlučio povući se i otići u penziju.

Aleksandar Milić Mili – muzičar i producent, je novi čovjek Grand produkcije. Iz produkcije smatraju da je on idealno rješenje te će postati direktor muzičke produkcije, i bit će zadužen za Zvezde Granda.