admin 16/03/2021

Bivša Jugoslavija je imala jako kvalitetnu kinematografiju, a pojedine serije se i dan danas gledaju, te ljudi dijele mišljenje da se nikada neće ponoviti taj kvalitet serija.

Serija ”Bolji život” je jedna od najgledanijih serija tog perioda, a radi se o prosječnoj jugoslovenskoj porodici sa troje djece, te njihovim mnogobrojnim svakodnevnim problemima.

Da li biste je prepoznali? Ovako danas izgleda `KOKA` IZ "BOLJEG ŽIVOTA"

Svi glumci iz ove serije su ostvarili solidne karijere, a među njima je i Jelica Sretenović, tzv. Koka. Ona je u toj seriji bila najmlađa glumica, a došla je odmah po završetku studija. Svojim tijelom i ljepotom u seriji je zaludjela jednog od glavnih glumaca, najstarijeg sina Guzu.

SA 19 SE UDALA ZA DRUGA SVOJE TETKE Život Koke iz "Boljeg života" je  drugačiji od svake naše glumice, I ŠAMARALI SU JE I BEŽALA JE, a jedna  tragedija promenila je sve

ŽIVOTNA DRAMA POPULARNE KOKE Sa 19 godina se udala, porodila se tokom  fakulteta, a na sredini pete decenije doživela VELIKU TRAGEDIJU | Najnovije  vesti - Srbija danas

Kao vrlo mlada se ostvarila u ulozi majke, te je dobila dvije kćerke sa Milošem Mišo Sretenovićem. U 45 godini života je postala udovica, te od tada se više nije udavala.

Jelica Sretenović je i sada lijepa kao nekada.