admin 30/03/2021

Seka Aleksić je jedna od rijetkih pjevačica koje ne kriju svoje porijeklo, i djetinjstvo, te otvoreno pričaju o tome. Svima je već poznato da je ona kao djevojčica doselila iz Bosne i Hercegovine u Srbiju, gdje je na samom početku morala živjeti u školi. Nakon par mjeseci, ona i njena porodica dobili su na korištenje staru, trošnu kuću, gdje su živjeli. Njen otac je bio alkoholičar, te nije ništa privređivao za porodicu, zbog čega je Seka odlučila sa 17 godina ići pjevati po lokalnim kafanama kako bi zaradila nešto novca.

Sada ona sa svojim mužem Veljkom je u mogućnosti da njihovoj djeci obezbijede sve. Pobjegli su od gradske gužve, te u Staroj Pazovi napravili ogromnu vilu sa svim mogućim sadržajem i luksuzom.

Velelepna kuća Seke Aleksić: Da li je lepša spolja ili iznutra? (FOTO)

Ekipa jednog srbijanskog portala je posjetila Seku u Pazovi, te su prilikom posjete razgovarali i sa njenim susjedima. Svi imaju samo riječi hvale, te Seku opisuju kao veoma prostu i skromnu ženu, za koju nikada ne bi pomislili da je javna ličnost s obzirom na njeno ponašanje prema njima. Komšije tvrde da su iza kuće napravili veliku igraonicu, gdje po cijeli dan budu i njihova djeca. Ona i Veljko organizuju rođendane, te proslavljaju i rođendane njihove djece, tako što Veljko ode pokupuje sve potrebno za rođendan, i organizuju zabavu, a njima ne dopuštaju da išta plaćaju.

Seljaci iz Stare Pazove RAZVEZALI jezik, ma neće više da ĆUTE! OTKRILI sve  o odnosu Veljka i Seke Aleksić, EVO šta rade u rođenom dvorištu - Otprilike  Novo

Velelepna kuća Seke Aleksić: Da li je lepša spolja ili iznutra? (FOTO)