admin 22/04/2021

Od kako je Darko Lazić dao izjavu policiji vezano za mercedes koji je kupio bivšoj supruzi, počeli su da se nižu problemi.

Pjevač Darko Lazić dobija PRIJETEĆE PORUKE od pripadnika ekipe Velje  Nevolje: "Ako pomeneš mene, Velju i Mareta, moj si" - Srpskainfo

Prema novim saznanjima, Darko dobiva prijeteće poruke, a jedna od njih je ”Zdravo, Darko, Džoni je, ovako, vidim da se praviš lud, daješ neke izjave u policiji kako ti auto nisam platio. Kako da platim svoj auto koji mi nikada nisi ni platio, debilu narkomanski. Je**m ti onu mamu seljačku, budem li čuo da spomeneš mene, Velju i Mareta, moj si”.

Strašne prijetnje stigle Darku Laziću od Nevoljinog klana - Moj si!

Naime, Darko Lazić je bivšoj supruzi Ani Sević kupio ovo auto, koje su ubrzo prodali izvjesnom Nikoli Crnom. Nedavno je policija otkrila da registarske tablice ne pripadaju navedenom autu, već jugi, a potom su krenuli istraživati, te ih je trag doveo do Ane Sević. Ona je potom izjavila da je taj auto poklon od njenog bivšeg muža, a da su ga prodali za dvije godine od kada ga je dobila, te da ne zna puno ime i prezime čovjeka kojem su prodali, već da ga zovu Nikola Crni.

Darko Lazić na meti kritika zbog svog izgleda | BN

Navodno, izvjesni Nikola pripada klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića koji su optuženi za ubistva, pranje novca, prodaju droge i oružja.