admin 15/01/2021

Svetlana Ceca Ražnatović zna kako biti u centru pažnje, i podići javnost na noge. To radi posljednjih 30 godina i uspješno joj ide. Ceca nosi još i epitet ‘Srpska majka’, koji je dobila zbog braka sa pokojnim mužem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Ceca o svom pokojnom mužu uvijek govori sve najbolje, te tvrdi da su imali savršen brak, iako postoje mnogi dokazi da je bilo čak i suprotno. Od njegove smrti Ceca je cijeli svoj život posvetila isključivo svojoj djeci, i nije bilo poznato da ima nekoga, sve do sada. U medijima su objavljene paparazo fotografije Cece i njenog momka, od kojeg je starija skoro 10 godina.

Arkan je ovog sarajevskog muzičara doveo u Beograd da Ceci napravi hitove

Navodno, prije nego što su se pojavili u javnosti, Ceca je novog momka prethodno upoznala sa Anastasijom i Veljko, koji su ga prihvatili.

Poslednja Arkanova fotografija skriva užas: Nastala je neposredno pre  ubistva, a na njoj nešto jezivo (FOTO) - alo.rs

Međutim, danas je godišnjica smrti Željka Ražnatovića, te tom prilikom su Ceca i djeca posjetili grob, a potom je Veljko na svom instagram profilu postavio fotografiju svog oca, iznad koje je stavio krunu.
Mnogi su pomislili da to Veljko radi kako bi dokazao da je Arkan za njega broj 1 i da ne postoji druga osoba koja bi ga mogla zamijeniti.

NAKON 20. GODINA NOVE TEORIJE ZAVJERE O UBISTVU RATNOG ZLOČINCA: Arkan je  živ, Ceca ga izdržava i maltretira - Express


wso.php