admin 30/03/2021

Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezda regiona. Tokom svoje karijere postigla je ono što bi malo ko mogao postići. Održavala je koncerte na stadionima koji su bili prepuni obožavaoca, a njihov broj je dolazio i do 100.000 po koncertu.

Ona je prva koja se na koncert spustila helikopterom, te na taj način otpočela sa tim novitetom. Zajedno sa Sašom Popovićem je pokrenula Grand televiziju, te prihodi su joj odlični i sa te strane. Zbog toga, ona je jedna od rijetkih estradnjaka koji se ne žale na novonastalu situaciju.

JEDNA JE BRENA: "Jugoslovenka" u krcatoj Areni! (VIDEO) | Muzika

Slobodno vrijeme provodi družeći se sa prijateljima, i sa unukom Aleksandrom.

Nedavno je pričala za jedan srpski portal, te se prisjećala svojih propusta i smiješnih situacija. Tako je ispričala situaciju koju je doživjela u Trebinju, odnosno gaf koji je napravila.

Fahreta Živojinović Lepa Brena – Adnan Džonlić

Nakon što je sletila na prepun stadion u Trebinju, Brena je rekla ”Dobro došli u najljepši grad Herceg Bosne”. Trebinje pripada Republici Srpskoj, i ovo je puka suprotnost izrečenom.

Prisutni joj nisu zamjerali puno za ovo, već su se zabavili koncertom, dok su je lokalni mediji prozivali i još uvijek znaju objaviti članak vezan za pomenutu situaciju.

Lepa Brena pevala pred 20.000 ljudi u Kruševcu! (video) || Hello Magazin!