admin 07/06/2021

Korona virus je donijela velike promjene u životu čovjeka, jer su ljudi bili prisiljeni da mijenjaju životne navike iz korijena.

Zbog smanjivanja kontakata između ljudi, uvedene su mjere što manjeg kontakta, te su shodno tome jedan period bila obustavljena sva javna okupljanja, druženja, škole i sastanci.

Svi su bili prisiljeni preći na online režim, što se pokazalo i jako efikasno.

U svijetu biznisa i politike video sastanci su postali sasvim normalna stvar, koja se pokazala funkcionalnom. No, imamo ljude koji se ne snalaze najbolje sa tehnologijom, poput ovog političara iz Venecuele, tačnije Karakasa.

Političar ostavio UKLJUČENU KAMERU nakon sastanka, kolege gledale dok je imao  SEKS SA SEKRETARICOM (VIDEO) - Srpskainfo

Gradonačelnik ovog grada je imao videosastanak sa čelnim ljudima grada, međutim, po završetku sastanka nije isključio kameru, te je odmah pozvao sekretaricu. Neki od online prisutnih su ostali da gledaju šta se dešava, a sekretarica je po ulasku u kancelariju odmah zaključala vrata, te su krenuli sa divljim se*om.

Njihov odnos se snimao cijelo vrijeme, i emitovao u eter.

POLITIČAR NIJE UGASIO KAMERU DOK JE IMAO SEKS SA SEKRETARICOM: Ovo su svi  gledali nakon sastanka (VIDEO 18+) | Zanimljivosti