admin 11/11/2020

Melania Tramp je trenutno najpoznatija dama svijeta. Njen suprug će biti na vlasti do kraja januara, tačnije do 28, kada će ga naslijediti Džo Bajden.

Melania Trump is like a princess in Slovenia – where they celebrate the US  first lady with some truly bizarre memorabilia | South China Morning Post

Po izjavama mnogobrojnih američkih medija, on će do tada vjerovatno biti i razveden. Melanijina saradnica je izjavila da se ona htjela razvesti još 2016. godine, ali je odustala nakon što je postao prvi čovjek Sjedinjenih Američkih Država. Ono što je očigledno, i što je javnost zapazila je to da je njihov brak samo formalnost, i da se na informaciju o razvodu samo čeka pogodan trenutak.

Melania Trump | The White House

Ono što je poznato o Melaniji je to da je sa 16 godina potpisala manekenski ugovor i odselila u Italiju. Međutim, kruže kuloarske priče da je ona tada, kao tako mlada stupila u odnose sa starijim muškarcima, koji su joj pomogli da napreduje u karijeri. Kada se poveže da se ona udala za Donalda koji joj po godinama može biti i otac, možda u tim pričama ima i istine.

Ono što je očito je da je Melania iz braka sa Donaldom dobro profitirala, i finansijski osigurala sebe i svoju porodicu.

Media reports suggest Melania Trump is divorcing Donald Trump