admin 11/02/2021

Ljubav majki prema djeci je nemjerljiva, ali nažalost i više puta neuzvraćena. Gotovo svi znaju po nekog iz svoje okoline ko ne poštuje svoju majku ili uopšteno svoje roditelje, a nažalost to se najčešće dešava iz razloga što ta osoba smatra da roditelji ne misle dobro za nju odnosno njega.

Priča ovog čovjeka iz Srbije, izazvala je mnogo komentara, iako djeluje nestvarno, a objavljena je od jednog čovjeka koji je bio prisutan na svadbi mladog para..

Image result for srpska svadba buket

Naime, organizacija svadbe je bila odlična, sve do trenutka kada je došlo do zajedničkog stola u restoranu. Mladoženja je na čelo stola postavio svoju majku. To kada je mlada vidjela, odmah je reagovala i upitala zašto ona tu sjedi. Mladoženja je na početku se samo osmjehivao, a budući da ona nije prestajala zvocati, on je ustao i pitao prisutne da li neko želi kupiti njegovu majku.

Image result for skandalozni oglas u sred srpske svadbe

Lokalni bogataš je ustao potom, i izjavio poštovanje mladoženji, te rekao da kada tako poštuje svoju majku, sigurno će i ženu. U tom momentu, je mladoženja rekao da se neće oženiti, te napustio slavlje.

Nakon nekog vremena on je oženio kćerku od tog lokalnog bogataša, a ona je ostala sama.


wso.php