ŠOK ISPOVEST ACE LUKASA: Bio je vukovac, Saša Popović ga odbio, PROKOCKAO 70 MILIONA €! Sve o KOCKI, DROGI i ALKOHOLU! – Extra vijesti24h
admin 14/09/2020

Svi smo znali da Aca Lukas ima uzbudljiv i nemiran život ali niko nije bio spreman na ovakav šok. Aca je konačno otvorio dušu i medijima ispričao neke njegove najdublje skrivene tajne.

Aa Luksa svoju ispovijest započeo je sa finansijama. rekao je kako godišnje zaradi oko 2 miliona eura i da je od početka karijere do sada zaradio oko 100 miliona. Međutim, na kocu je potrošio 70 miliona. Nikad mu nije bilo žao jer su to njegove pare, on ih je sam stekao a nikada nikome nije bio dužan.

Njegova majka i otac bili su prosječni po pitanju finansija a on je osnovu školu završio kao vukovac. Poslije osnovne upisao je srednju tehničku ali čim je počeo zarađivati od pjevanja, on je kako kaže “batalio srednju školu”.

Bio je u bendu zajedno sa mnogim dobrim pjevačima i pjevačicom Viktorijom. Bend se ubrzo raspao a razlog je bio Viktorijina ovisnost o herionu.Napravili su jedan zajednički koncert koji je trebao biti Viktorijina kruna karijere i onda su se definitivno raspali. Aci je bilo žao jer je volio Viktoriju.

Aca Lukas je pokušao dobiti šansu kod Saše Popovića koji ga je odbio. Od tada Lukas je počeo raditi na splavu “Lukas” i tu je sagradio svoju karijeru.