admin 23/01/2021

Jovana Joksimović je u svoju emisiju ”Uranak” pozvala glumicu Milenu Pavlović Čučilović, koja je trebala prokomentarisati novonastalu situaciju povodom slučaja dugogodišnjeg seksualnog zlostavljana učenica od strane Miroslava Mike Aleksića.

GLUMICA BRANILA MIKU! Skandal u emisiji Jovana ŠOKIRANA: "Neko mora da  stane u njegovu odbranu!" | Najnovije vesti - Srbija danas

Poznata glumica je odmah rekla da je pohađala Mikinu školu, ali da je u tom periodu bila veoma nježna i osjetljiva, te da Mikin strogi režim joj nije odgovarao, te je često napuštala i ponovo se vraćala u školu, što Miki nije smetalo.

Nakon toga, počela je da priča nešto što je poznatu voditeljicu uznemirilo. Rekla je da je i sama bila žrtva mobinga, ali od strane kolega, koji su sada u ovom slučaju jedni od najglasnijih, te navela da ovaj korak koji su Milena i Iva uradile zaista dobar, ali da se počeo zloupotrebljavati i otišao u širinu i da se na taj način skreće pažnja sa bitnijih stvari.

Skandal u emisiji: Glumica branila Miku Aleksića

Zatim ju je voditeljica upitala jel ona misli da je ovo sada važno, na što je odgovorila da misli da je važno, ali da se na ovakav način kriju druge mnogo veće stvari.

Onda je pomenula da ju je drugarica napomenula kako je Mika stvarno bio surov, i kako ih je tjerao da se skidaju u brus i gaćice pred muškarcima, odnosno da se raspremaju, i dodala da je to sada sasvim normalno, ali da za te osjetljive godine i nije bilo.

Milena je čvrsto dodala da je sada sva ljaga svaljena na Aleksića, ali da neko mora stati i u njegovu odbranu, te rekla da niko od nas nije tu da sudi.

Pogledajte njeno izlaganje


wso.php