SRAMOTNA IZJAVA MUŽA TANJE SAVIĆ! UZEO JOJ DECU, A PRIČA OVAKO: Tanju najbolje je*em, od mene nikad neće otići! – Extra vijesti24h
admin 20/08/2020

Koliko god je svoje bračne probleme skrivala, nakon skandala koji je izbio  11. juna, između popularne pjevačice Tanje Savić i njegog supruga, oglasila se pjevačica te na sva usta ispričala šta je proživljavala i šta i dalje preživljava od svog supruga. Oglasio se i on rekavši da je sve laž, te da su   Tanja i on tako dogovorili.

Naime, popularna pjevačica rekla je kako ona sa njim nije ni u kakvom odnosu, te da joj on sada šalje poruke na engleskom, a potom je dodala da je sada shvatila šta joj je radio iza leđa, te da joj je več u nekoliko navraata  naavaljivao  da je čekao pakao.

Tanja Savić progovorila o mužu Dušanu: Neću više ništa da imam s ...

Inače, još ranije prilikom jedne od njihove svađa pjevačicin suprug je rekao da ga ona  ne vara, jer  nema potrebe da ga  vara jer je on  mašina u krevetu. “Ja nju najbolje je*em i od mene nikada neće otići.. Ne bi me valjda trpjela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam.”dodao je on, a iz njegove izjave se može shvatiti o kakvoj ličnosti se radi.

Tanja Savić u policiji: Prijavila otmicu djece! - Express