admin 27/01/2021

Jedno od najmisterioznijih ubistava u Srbiji je ubistvo pjevačice Jelene Marjanović koje se desilo 2. aprila 2016. godine. Sve ove godine istrage, svi dokazi vode na glavnog osumnjičenog a to je njen muž Zoran Marjanović, sa kojim ima jednu djevojčicu.

RUŠE TVRDNjE O LOŠEM BRAKU: Sandra Afrika i Indi svedoci na suđenju za ubistvo  Jelene Marjanović | Novosti.RS

Njihova djevojčica je tada imala samo tri godine, i za sve ove godine od ubistva, ona je boravila kod njenih roditelja. Zoran je tek krajem prošle godine dobio starateljstvo nad svojom kćerkom.

Pojavljuje se ključni svedok na suđenju za ubistvo Jelene Marjanović -  alo.rs

Na posljednjem suđenju, otkrivene su nove informacije do kojih su došli tehničari iz krim policije. Otkriveno je da je zadnji poziv Jelena primila u 16:50 i to od svog supruga. Nakon toga je dobila poruku od prijateljice, neobaveznog sadržaja. U 17:04 signal sa Jeleninog telefona je nestao, a ono što je zanimljivo je to da je baš u 17:01 mobilni telefon Zorana Marjanovića bio ugašen.

pink.rs | Slučaj ubistva Jelene Marjanović posle tri godine dobija EPILOG:  Detalji monstruoznog zločina se i dalje PREPRIČAVAJU, a evo šta se tog  kobnog dana dogodilo na nasipu u Borči!

 


wso.php