admin 13/03/2022

Ljuba Aličić je jedan od starijih pjevača koji je na sceni prisutan više od 40 godina. Iako njegova generacija estradnjaka polako odlazi sa ovog svijeta, Ljuba se dobro drži i gazi kroz život.

On je otpjevao nekoliko hitova, koji će ostati za sva vremena, te je jedan od traženih pjevača za svadbe i ostala veselja.

Ipak, Ljuba nije kao ostali pjevači, jer on zarađen novac ne troši na poroke, već nosi kući, ženi koja je dvije godine starija od njeg.

Naime, Ljuba Aličić se oženio sa Željkom kada je imao 12 godina, dok je njoj tada bilo 14. On je sa 12 godina pobjegao iz škole i prihvatio se mikrofona, a sve zbog toga što ga je otac tukao.

Kako je više puta tvrdio, njegova žena Željka je za njeg sve u životu, i njegova najveća podrška. Otkrio je i to da dok je prošle godine  bolovao posljedice korona virusa, da ga je ona digla iz mrtvih.

Njemu je prije nekoliko godina, ekipa jednog srbijanskog portala išla u posjetu, gdje je rado otvorio vrata svog doma, i pokazivao stečenu imovinu, za koju je istakao da je sve žena izgradila, a ne on.

Ljuba Aličić živi u kući od pola miliona eura: Folker ima najljepšu kuću u  Šapcu, a iz ove birtije ne izlazi! | Ekskluziva.ba

ljuba alicic kuca u sapcu namestaj i ukrasi u zlatu foto | Zabava | Zvezde  i tračevi

pink.rs | DA LI JE OVO JEDNA OD NAJLUKSUZNIJIH KUĆA POZNATIH? U domu Ljube  Aličić sve od pozlate, raskošna vila u Šapcu puna umetničkih dela, sve  sija! Ostaćete bez daha! (FOTO+VIDEO)

POZNATI FOLK PJEVAČ JE NAMJEŠTAJ DONOSIO IZ EGIPTA I AMERIKE: NJEGOVA KUĆA  VRIJEDI PREKO POLA MILIONA EURA | Hayat.ba

SA 12 GODINA NAPUSTIO ŠKOLU I POBEGAO OD KUĆE! Ljuba Aličić je OVAKO ŽIVEO,  a danas ima kuću od nekoliko MILIONA EVRA i bogatstvo - Media