admin 28/03/2021

Lider Srpskih radikala Vojislav Šešelj, je jako popularan i rado viđen gost u svim emisijama, te se stoga svi trude da ga ugoste. On je poznat kao čovjek bez dlake na jeziku, te po tome što druge goste često ostavi bez komentara, a neke uspije čak i otjerati iz emisije svojim provokacijama.

Ovog puta, Šešelj je gostovao u jutarnjem programu kod Milomira Marića na Happy TV. On je iznenadio i zatekao javnost Srbije, kada je rekao da se telefonski čuo sa Radovanom Karadžićem.

Šešelj se osvrnuo također i na druge poznanike i prijatelje koji se nalaze po zatvorima širom Evrope. Naveo je par ljudi koji leže u zatvoru u Estoniji, gdje je po njegovim riječima najteže, a osvrnuo se i na Dansku, gdje je kao blaži režim. Na kraju je zaključio da nigdje nije i ne može u zatvoru biti ugodno.

Pred kamerama je dodao i da se neki dan telefonski čuo sa Radovanom Karadžićem, koji mu je rekao da se od kako je počela pandemija korona virusa nije vidio sa svojim advokatom. On je naveo da Karadžić čeka drugostepenu presudu, a da nema mogućnosti da se čuje sa advokatom, što nije dobro ni za njeg ni za srpski narod.