admin 28/01/2021

Jedna od najpopularnijih tema u Srbiji, ali i u regionu, je veza pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Bogdana Srejovića. Njihova veza je toliko popularna iz razloga što je Ceca nakon dugo vremena javno pokazala svog dečka.

Ceca mesec dana ne izlazi iz kuće, a sad je pokazala šta jede u izolaciji i  svi su ostali u čudu - Telegraf.rs

Da je ova veza ozbiljna potvrđuje i to što su njih dvoje upoznali porodice jedno drugog. Tako je Ceca bila na druženju sa njegovim roditeljima, i njegovom kćerkicom Iskrom, dok je on dolazio u vilu Ražnatović. Veljko i Anastasija su jednoglasno izjavili da je njima sreća njihove majke najbitnija i da im je drago što je ponovo srećna, jer smatraju da je još mlada i da je život ispred nje, te da svakako zaslužuje to.

Cecin novi dečko o kom bruji javnost je bivši maneken, sin sportiste, a evo  čime se sad bavi (VIDEO) - alo.rs

Njih dvoje u posljednje vrijeme sve češće provode vrijeme zajedno u Bogdanovom iznajmljenom stanu, a nedavno su otišli i na Kopaonik. Sa sobom su poveli malu Iskru i njenu dadilju.

Kako srbijanski mediji saznaju Ceca je zavoljela Iskru, te na Kopaoniku se lijepo provode, a mala Iskra je veliki fan Cecine kćerke Anastasije. Izvor blizak Bogdanu tvrdi da je on jako srećan i zaljubljen, te da uveliko razmišlja o tome kako bi volio da ima i muškog nasljednika sa Cecom.


wso.php