admin 15/05/2021

Među prvim državama u regionu koje su nabavile vakcine za svoje građane je Srbija. Naime, veliki dio građana Srbije več je izvršio i revakcinaciju, dok je za preostali dio građana  predsjednik Vučić obećao i nagradu ukoliko se vakcinišu do kraja maja. A na vakcinaciji nedavno su se pojavile i estradne ličnosti, među kojima je i  popularna pjevačica Jelena Karleuša. Iako su odmah svi njen dolazak povezali sa kampanjom da je primila novce za svoju vakcinaciju, Jelena je izjavila kako je priče zlih jezika ne zanimaju jer je ona došla kao i svaki drugi građanin da se vakciniše.

Svet i Scandal | GORI PLANINA! Jelena Karleuša ZAPALILA Kopaonik! (VIDEO)

Tako je danas, na drugu dozu vakcine došla i Ceca Ražnatović, pri čemu je njen dolazak propraćen i medijski. Naime, njen izgled privukao je pažnju mnogima jer se na njoj nalazili komadi odjeće koji vrijede kao stan u Beogradu. Sat marke rolex čija je vrijednost 40.000 eura, torbica u vrijednosti 4-6 hiljada eura i sl.

CECA NA VAKCINACIJU DOŠLA U PAPRENOJ KOMBINACIJI: Samo torba košta 6.000 €,  a KOMPLET o kome svi pričaju je brend svetske zvezde