admin 24/05/2021

Danas ponovo pišemo o voditeljici Jovani Jeremić, koja je postala jako popularna sa svojim izjavama. Ona je poznata po dugom jeziku i nepromišljenim izjavama, jer većinom uvijek sa svojim izjavama izazove bijes kod ljudi, što joj pravi dobru reklamu.

Poseban bijes je izazvala kada je za Vaskrs izjavila da ne razumije žene koje nemaju vremena za sebe, i da ona nikada ne kuha i farba jaja kod kuće jer to smrdi i prlja prostoriju, nego ima ženu koja to radi za nju, a njeno je samo da ode po ta jaja.

Jovana Jeremić šokirala: Zvezde "Granda" su mi PROBLEM, ne starlete!

Sada je ponovo u centru pažnje jer je govorila o tome kakvi joj muškarci prilaze i sa čime ona najviše privlači muškarce. Ona je navela da muškarci uvijek reagiraju na nju, jer ima poseban uticaj na njih. Dodala je da se može pojaviti i visočija, ljepša, mršavija pa čak i zgodnija od nje, ali da će uvijek reagovati na nju, jer ona ima posebnu karizmu i inteligenciju zahvaljujući kojoj ne mogu muškarci ostati ravnodušni prema njoj.

Također, dodala je da su nju oduvijek startali moćni muškarci i da nema kontakt sa osrednjim muškarcima i njihovim ambicijama, što i oni sami znaju jer je više puta pokazivala.

NISMO JE OVAKVU NAVIKLI! Jovana Jeremić u nikad provokativnijem stajlingu  zapalila studio, komentari na brutalan izgled voditeljke se samo nižu!  (FOTO) - Alo.rs