admin 09/02/2021

Javna je tajna da su postojale razne veze među estradnjacima, od velikih romansi, do običnih kombinacija. Također, među estradnjacima u svakoj generaciji uvijek ima bar onaj jedan ‘plejboj’, koji je bio sa najljepšim kolegicama, i koji je mogao pokupiti bilo koju od djevojaka.

Jedan od takvih je Nebojša Tubić Žabac. On je imao svaku djevojku koju je poželio, i bio je omiljeni među djevojkama.

Image result for žabac nebojša tubić

Nedavno je Žabac bio gost u jednoj tv emisiji gdje je pričao o prošlim vremenima kada je žario i palio, te se prisjetio nekih od djevojaka sa kojim je bio. Jedna od njih je i Doris Dragović, za koju je rekao da je bila draga i opuštena kao osoba, te da ga je kupila suzama, jer je u to vrijeme prekinula sa bivšim. Njih dvoje su ostali zajedno oko 1,5 godinu.

Za Kseniju Pajčin, sa kojom je također bio, tvrdi da je bila svojeglava i neukrotiva. On kaže da je sa njom bilo jako teško, jer je mijenjala raspoloženja i stavove na dnevnom nivou, ali da je to bilo malo i opravdano jer joj je bilo samo 18 godina, dok je njemu bilo 32 godine. Žabac tvrdi da njih dvoje nisu imali neka posebna intimna druženja, već su više hodali sa društvom, i voljeli druženja. Za Kseniju je dodao i da je bila prava klinka jer je tada voljela motore i auta.

Image result for žabac nebojša tubić

Mnogi su ostali iznenađeni kada je otkrio da je bio sa modelsicama Ivanom Berendikom i Sandrom Meljničenko istovremeno. Ni jedna od njih nije posumnjala jer su stalno bili u istom društvu sve troje.


wso.php