admin 25/01/2021

Jedan od najkontraverznijih političara Srbije je definitivno Čedomir Čedo Jovanović. Najveći zavodnik i miljenik žena na političkoj sceni je također on.

Sa suprugom Jelenom, Čedo ima četvero djece i to jednog sina i tri kćerke.

U posljednje vrijeme, Čedo je imao velikih zdravstvenih problema. Prošle godine je imao obostranu upalu pluća, kao posljedica zaraze korona virusom. Tada se jedva izvukao, i prošao bez većih privremenih posljedica. Međutim, prije dva mjeseca odprilike, Čedi su se ponovo počeli javljati simptomi korona virusa, za koje je poslije utvrđeno da su samo posljedica preboljene zaraze.

Prije par dana, Čedo je gostovao na TV Pink u emisiji ‘Hit tvit’, gdje su osim njega bili prisutni ministar zdravlja Zlatibor Lončar i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Tema je naravno bila korona, bitka i posljedice. Osim toga dotakli su se i mnogih drugih tema, kao i stavova za koje su se zalagali.

ČEDO, ŠTA BI REKAO DA TI SIN UMESTO DEVOJKE U KUĆU DOVEDE DEČKA? Palma  presekao Jovanovića pitanjem u Hit tvitu. Evo šta mu je lider LDP odgovorio  - Informer

Budući da se Čedo zalaže za LGBT populaciju, spomenuo je stav koji on zauzima a tiče se toga da tu populaciju konačno treba legalizovati. To je Palmu iznerviralo, te je burno reagovao upitavši ga šta bi uradio da sazna da je sinova srodna duša muškarac. Čedo je na to mirno odgovorio da ne bi ništa, i neka mu je samo živ i zdrav.

ČEDO, ŠTA BI REKAO DA TI SIN UMESTO DEVOJKE U KUĆU DOVEDE DEČKA? Palma  presekao Jovanovića pitanjem u Hit tvitu. Evo šta mu je lider LDP odgovorio  - Informer


wso.php