admin 28/01/2021

Lepava Mušović poznatija kao Lepa Lukić, je srbijanska pjevačica narodne muzike. Ona je bila jedna od najpopularnijih pjevačica bivše SFRJ, te ujedno i najtiražnijih jer je izdala preko 20 studijskih albuma.

Lepa je imala loše djetinjstvo, te je zbog maltretiranja od strane očuha, odselila se da živi kod tetke. Svoju prvu pjesmu je snimila sa 17 godina.

Njena najveća boljka je to što nema djece. Iako je njen bivši muž tvrdio da ne mogu imati djece zbog prethodnog abortusa, ona je javno izjavila da on nema pojma o čemu priča te da je poslije abortusa imala dvije vanmaterične trudnoće, te da poslije njih nije više mogla ostati trudna. Priznala je da u životu najviše žali za tim, ali da je prihvatila tako živjeti, zajedno sa mačkom koju voli kao rođenu kćerku.

Svi je znamo kao Lepu Lukić, a niko ne zna kako se ona zapravo zove i  preziva - alo.rs

Od kako je krenula situacija sa korona virusom, Lepa nije izlazila nikako vani iz razloga što spada u ugroženu kategoriju. Hranu i lijekove joj donosi sestrić, a pojedine kolege su se na početku nastale situacije dobrovoljno javljale da joj pomognu.

Lepa u posljednje vrijeme ne prima nikog u kuću, a odbila je i odlazak u Kanadu, kojeg je dužna obaviti zbog uslova penzije koju prima od pokojnog muža.
Za srpske medije Lepa je izjavila da se ne osjeća nikako dobro, te da ne zna šta će biti sa njom.

 


wso.php